Merken

bergo.nl | Hendi

Hendi

Het assortiment omvat ruim 4000 items speciaal geselecteerd voor de professionele horecabranche. Of het nu gaat om essentiële benodigdheden of gespecialiseerde apparatuur, wij kunnen jou altijd voorzien van een compleet assortiment en begrijpen wat de professionele gebruiker nodig heeft.

bergo.nl | Biaretto

Biaretto

De alles-in-één koffieservice van bergo.nl, dé Biaretto Plus partner. Koffiemachines met installatie, service en onderhoud. Een breed assortiment met daarin koffie, topping, chocolademelk, koeken en chocolade. Kortom, alles wat jouw kantoor nodig heeft voor de beste koffiecorner!

bergo.nl | Se7en

Se7en

Een ARBO goedgekeurde bureaustoel nodig? Op een Se7en stoel zit je goed. Een divers assortiment met ARBO goedkeuring volgens de EN1135 of NPR1813 norm. Wachtkamerstoelen, bureaustoelen, vergaderstoelen en werkplaatstoelen van een gerenommeerd merk als Se7en verkrijgbaar bij bergo.nl.

bergo.nl | Buur meubelen

BUUR

BUUR produceert duurzame en design kantoormeubelen in Nederland. De collectie meubilair van BUUR bestaat uit een combinatie van tijdloos, luxe en comfort meubilair dat past bij jouw kantoorinrichting. Wij gaan graag aan de slag voor jou met de BUUR kantoormeubelen om tot een succes te komen!

bergo.nl | Interstuhl logo

Interstuhl

Technische perfectie, kwaliteit zonder compromissen, een design dat alle zintuigen prikkelt en een behoedzame omgang met allerlei hulpbronnen zijn kenmerkend voor alle producten van Interstuhl. Creëer een moderne en ergonomische werkomgeving met de producten van Interstuhl.

bergo.nl | Quantore

Quantore

Quantore huismerk is hét merk van de kantoorvakhandel. Het assortiment telt ruim 1.600 kantoorartikelen. Daarmee vind je alles wat je nodig hebt, voor op kantoor én thuis in onze webshop. Facilitaire artikelen, papier, inkt en toners, opbergen, voor alles is er een Quantore product.

Inschrijven nieuwsbrief