Kerst gifts 

Kerst, traditioneel hoort daar een mooi geschenk bij. Heb jij al op het oog wat het gaat worden? Een pakket met lekker eten of ook iets bruikbaars erin? Wij hebben een zeer ruim aanbod aan complete pakketten. Wil je liever iets op maat dan denken wij graag met jou mee.

bergo.nl | Kerstpakketten

TUBES GIFTS

Het assortiment van TUBES GIFTS bevat een breed scala aan proeverijen. Wijn- en cocktailproeverijen, non-alcoholische proeverijen zoals thee of een kookbox met oliën + Himalaya zout + peper en de Pick&Mix waarbij jij jouw eigen proeverij kan samenstellen met 3 of 5 tubes.

Daarnaast is het gehele assortiment van TUBES GIFTS zeer geschikt om het hele jaar door te geven. Rosé in het voorjaar, cocktails in de zomer en rode wijn in de wintermaanden.

bergo.nl | TUBES Gifts Tasty Grapes
bergo.nl | Kerstpakket pizza

Kerstpakketten

Met een assortiment van meer dan 200 themapakketten is de keuze reuze!

Bij ons vind je pakketten gevuld met alleen food maar ook met een leuke accessoires erin. Denk aan een mand, tas, deken, etc.

Wil je liever jouw pakketten op maat gemaakt hebben? Dan is het verstandig om tijdig te beginnen met het samenstellen van de inhoud. Wij helpen jou hier graag bij. Ook kunnen wij de opslag en distributie voor jou uit handen nemen, het einde van het jaar is tenslotte al druk genoeg!

Nieuwste blog berichten

Inrichting
Inrichting

Kantoor Zit jouw bureaustoel nog goed? Heb je genoeg opbergruimte? Veel van onze energie gaat naar...

Lees meer
Biaretto
Biaretto

Biaretto Het beste apparaat voor jouw werkplek! Elke werkplek verdient een perfect passende...

Lees meer

Inschrijven nieuwsbrief